Zoeken
 

Verantwoording

Deze website werd speciaal gemaakt voor jongeren die een suïcidepoging hebben gedaan. De site is gemaakt met de steun van vele mensen en organisaties die bekommerd zijn om het welzijn van jongeren en of professioneel werkzaam zijn in de geestelijke gezondheidszorg. We verwerkten onze ervaringen met jongeren en gezinnen die het moeilijk hebben gehad, tot begrijpbare, helpende, getuigenissen. De gebruikte namen in de getuigenissen zijn fictief. Elke overeenkomst met bestaande personen of situaties berust op toeval. De informatie op deze website vervangt geenszins professionele hulp. Wij raden aan om zeker advies en hulp in te roepen van professionele hulpverleners.

De organisatie ‘Zorg voor suïcidepogers’, een organisatie binnen DAGGvzw, kreeg hiervoor de financiële steun van de Prijs van de Stichting Ga voor Geluk en de Vlaamse Overheid in het kader van het Vlaams Actieplan Suïcidepreventie.

Bijzondere dank gaat naar: De Vlaamse Overheid, Stichting Ga voor Geluk, Gwendolyn Portzky, Eva De Jaegere, Peter Beks, Marie Van Broeckhoven, Tara Van de Craen, Ann T’Syen, Robin De Vries, Jos Wouters, Peter Emmery, Marc Goossens, Jolien Mertens, Astrid Alders, Stéphanie De Smet Cera, Marjolijn van den Berg, Bart van Hoof, Nico de Fauw, personeel en patiënten van KPC Genk, M.C. St.- Jozef Kinder- en jeugdpsychiatrische dienst, Beaufort Kinderpsychiatrie Kortenberg.

Rita Vanhove, coördinator Zorg voor Suïcidepogers.


Met steun van de Vlaamse Overheid Vlaams actieplan suicidepreventie Zorg voor Suicidepogers Ga voor geluk

"met de steun van vele mensen en organisaties"